Far & Away- Uvek sa Vama uvek uz Vas

Agencija FAR & AWAY sa dugogodišnjim poslovnim iskustvom u oblasti turističke delatnosti potencijalnim klijentima nudi sigurnost i stručnost u realizaciji turističkih usluga i organizovanja korporativnih događaja.

Verujemo u hrabar, inovativan i poslovno promišljen pristup, a svaki zahtev klijenata vidimo kao novi izazov u poslovanju! Vaše poverenje gradimo već 25 godina i sa velikim entuzijazmom nastavljamo tako i na dalje!

Bilo da putujete poslovno ili privatno, radi odmora ili oporavka budite uvereni da će Vaše putovanje biti detaljno osmišljeno i profesionalno organizovano. Naši prepoznatljivi aduti su brzina i fleksibilnost u odgovoru na vaše zaheve, poznavanje ponude i tržišta, kreativan pristup u osmišljavanju programa.

PRO4PRO DIGITALNA PLATFORMA

Izlazimo u susret svim vašim zahtevima i vaše ideje pretvaramo u realnost

DRUGI O NAMA

Šta naši klijenti kažu o nama
"Svet je knjiga, a oni koji ne putuju, čitaju samo jednu stranicu.” (Sveti Avgustin, 354-430, rimski filozof i teolog). Priličan broj stranica smo pročitali upravo u organizaciji tima “FAR & AWAY”. Perfektna saradnja dugi niz godina, uvek najpovoljnije cene avio karata, najbolja ponuda hotelskog smeštaja, letovanja, zimovanja na bližim ili far away (dalekim) destinacijama...

Ana | Dragan Petrović

BGDmont d.o.o.

Želim da se zahvalim agenciji FAR&AWAY na izuzetno lepim trenucima koje sam provela u Malagi i Londonu. Veliku zaslugu za to Rado imate Vi i Vaš tim saradnika koji je izuzetno profesionalan. Takođe, želim da se zahvalim Svetlani, koja nam je puno pomogla pri aplikaciji za vizu, i zahvaljujući kojoj sam videla taj lepi grad New York. Mali je broj agencija koje se mogu pohvaliti ovakvim kadrom.

Ivana Trifunović